• 0787 868 646
  • |
  • Cursuri autorizate de Autoritatea Navală Română

Cursuri profesionale de navigație
Școala de navigație PermiseBarca.ro

Cursuri teoretice și practice de navigație maritimă alături de instructori profesioniști.

Pasiunea pentru sailing vine în valuri

La prima adiere a unei aventuri navale pe yacht, undele apei sunt line, se anunță o zi glorioasă. Când valurile sunt mici, vântul bate moderat, iar entuziasmul nostru pentru sailing se ridică în creste unduite balansând ușor ambarcațiunea.

Suntem în vacanță, momente ideale pentru fotografii, pescuit, înot sau un prânz gustos în legănarea apei. Avansăm pe Mediterană între două porturi și forța valurilor crește în intensitate, iar pe când vântul umflă valuri tot mai mari și mai înspumate, între manevrele abile ale echipei de bord, unora dintre noi ne vine ideea să devenim skipperi.

În acea vacanță pe mare am descoperit pasiunea pentru sailing.

Cursuri profesionale de navigație pentru viitori skipperi

Misiunea Școlii nautice PermiseBarca.ro este de a ajuta pasionații de sailing să dobândească toate cunoștințele și aptitudinile necesare navigației pe ape interioare sau maritime pe yachturile proprii sau închiriate.

Sailling-ul nu mai este de mult un sport rezervat doar elitelor, a devenit un sport dedicat persoanelor în căutare de aventură și independență. Vacanțele petrecute pe veliere asigură libertatea deplasării, ieftin, pe distanțe mari fără zgomotul motorului, accesul la plaje însorite și locuri inaccesibile turiștilor care se deplasează cu autocarul.

înscrie-te acum

Lecții teoretice și practice pentru pasionații de navigație

Sub atenta îndrumare a instructorilor formatori, de profesie ofițeri de marină, foarte buni cunoscători ai domeniului naval, cu experiență în conducerea navelor, dar mai ales a ambarcațiunilor, școala noastră asigură cele mai bune resurse pentru transferul cunoștințelor teoretice și formarea deprinderilor practice necesare navigației în siguranță pe căi navigabile interioare sau maritime. Cursurile teoretice sunt structurate pentru a transmite informația în mod logic și eficient, iar partea practică îi ajută pe cursanți să execute manevrele de plecare și acostare la ponton, să familiarizeze viitorii skipperi cu dinamica ambarcațiunii, să utilizeze corect accesoriile de punte și să efectueze cu îndemânare lucrările marinărești, să respecte regulile de comportare la bord și de executare în siguranță a navigației.

Toate pânzele sus!

Experiența de neuitat a zilelor petrecute pe o ambarcațiune pe care o comandați este unică, dificil de comparat cu orice altă formă clasică de petrecere a vacanțelor maritime.

Sunteți liber de orice program, termene limită, trasee predefinite de ghizi. Fiecare zi este o nouă aventură, iar oportunitățile oferite de mare sunt nelimitate. Puteți să vă bucurați de peisaje noi în fiecare zi.

Dacă navigați în Mediterana sau alte mări, veți putea vizita locuri istorice, să faceți shopping sau să vă bucurați de beneficiile bucătăriei locale. Scăpați de hotelurile costisitoare. Marea nu este aglomerată, iar pe yacht vă veți bucura de toată discreția de care aveți nevoie.

Puteți să dormiți pe punte, admirând în voie cerul înstelat, sau să vă opriți într-un golf izolat pentru a lua masa împreună cu cei dragi. Iar, dacă veți dori o seară la tărm, puteți să ancorați în una din marinele locale, unde veți găsi o multitudine de restaurante sau cluburi de noapte. Nu este de neglijat costul scăzut al concediului efectuat pe mare pe cont propriu.

Autorizații pentru organizarea
de cursuri de navigație

Suntem autorizați de Autoritatea Navală Română să susținem cursuri de pregătire pentru obținerea certificatelor internaționale de conducător de ambarcațiuni pentru clasele D și C, S-Sail, GMDSS-LRC însă în scurt timp vom obține autorizația pentru a organiza cursuri pentru cei care doresc să obțină certificate internaționale de conducător de ambarcațiuni clasele B și A.