Cursuri PermiseBarca.ro 2021

În anul 2021, am desfășurat cu succes o serie de cursuri teoretice și practice la școala noastră Permise Barcă, pentru cei care și-au dorit să obțină permisul de conducător de ambarcațiuni. Am ținut cont în permanență de condițiile impuse de autorități, astfel că toate sesiunile de cursuri au avut loc în cele mai sigure condiții, conforme noilor prevederi anti-COVID 19.

Aceste cursuri au fost alese atât de cei care și-au dorit să-și transforme dorința de a naviga în realitate, cât și de cei care care au luat o pauză de la navigat și și-au dorit să-și reîmprospăteze abilitățile, pentru a putea conduce din nou în siguranță, ambarcațiuni pe ape maritime sau interioare.

La permisebarcă.ro cursanții au avut parte de prețuri avantajoase și ambarcațiuni performante, pentru a învăța informațiile și regulile estențiale care îi va ajuta să navigheze liber cu încredere și competență. Ei au avut posibilitatea de a alege atât cursuri individuale, cât și pachete la prețuri speciale care cuprindeau mai multe cursuri.

Cursurile noastre acreditate au fost teoretice și practice și s-au desfășurat în condiții sigure cu personal calificat în navigație. Cursanții noștri au obținut certificate internaționale de conducător de ambarcațiuni, pentru clasele D și C, S-Sail, certificate generale de operator radio pentru ambarcațiuni de agrement în serviciile mobil maritim și mobil maritim prin satelit (certificat GMDSS-LRC), și certificate pentru competența de a executa navigația cu vele (S-Sail). Toate cursurile pe care le-am oferit au fost autorizate de Autoritatea Navală Română.

Modul în care s-au desfășurat cursurile a fost pe parcursul a trei zile consecutive: sâmbătă, duminică și luni. Structura cursurilor a fost: două zile intensive (sâmbătă și duminică) în care cursanții au aprofundat informațiile teoretice despre navigație, și o zi (luni) în care au pus în practică cunoștințele dobândite în cele două zile dedicate teoriei.

Am luat o gamă largă de măsuri pentru a ne asigura că atât cursurile teoretice, cât și cele practice pe care le-am oferit, respectă toate regulile guvernamentale și propriile noastre evaluări ale riscului de coronavirus (COVID-19). Astfel că am avut mereu grijă ca cei care au participat la cursuri să poată învăța tainele navigației în siguranță, în timp ce au menținut regulile de igienă prin dezifectarea frecventă a mâinilor și purtarea măștii, dar și prin distanțare socială.

După finalizarea acestor cursuri, absolvenții au susținut examenul practic (traseul), ce a avut ca scop obținerea Certificatului de absolvire. Ei au dobândit numeroase cunoștințe teoretice și practice, învățând cum funcționează o ambarcațiune, comenzile comune folosite pentru a conduce una și câteva terminologii de bază pentru navigație. Nu numai că participanții la cursuri au profitat la maximum de timpul petrecut pe apă, dar au și avut șansa să ia parte activ la magia navigației!

Datorită cursurilor oferite de permisebarcă.ro, absolvenții se pot bucura de experiența umitoare a navigației, oricând își doresc, conducând ambarcațiuni în siguranță și explorând natura în libertate.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 0728330750 sau prin formularul de contact (click aici).

Învăță să conduci în siguranță orice tip de ambarcațiune!