Cum te pregatesti pentru obtinerea unui permis barca categoria C

Daca iubesti natura, aventura si senzatia de libertate pe care ti-o ofera marea, inseamna ca esti pregatit sa devii skipper. Astfel, poti calatori impreuna cu familia si prietenii acolo unde ai visat mereu, fie cu propria ambarcatiune, fie cu o barca sau un yacht de inchiriat.

Scoala de navigatie PermiseBarca.ro te invita sa iti dezvolti abilitatile pentru a obtine un permis barca categoria C si sa devii un capitan demn de incredere. Indiferent ca esti incepator sau ai deja cunostinte practice si teoretice in ceea ce priveste arta navigatiei, instructorii de aici iti dezvaluie toate secretele vietii pe mare.

Cursuri de specialitate pentru navigatia maritima

Pentru a putea sustine examenele necesare obtinerii unui certificat de conducator ambarcatiuni cu vele si motor, este obligatoriu sa urmezi o serie de cursuri speciale, organizate de scoli acreditate ANR (Autoritatea Navala Romana).

Participantii la cursuri trec printr-un examen care atesta cunostintele dobandite in timpul pregatirii teoretice si practice. La final, acestia primesc un certificat de absolvire a cursurilor, necesar inscrierii la examenul pentru permis barca categoria C.

In cadrul cursurilor practice, cei inscrisi invata sa conduca un yacht cu motor, sa efectueze manevre esentiale pentru mentinerea sigurantei pasagerilor aflati la bordul ambarcatiunii, precum si sa se orienteze pe mare. Lectiile practice au loc in Delta Dunarii, pe Marea Neagra sau pe lacurile Colibita, Herastrau, Snagov etc. Detinatorii de permis clasa C pot conduce si skijeturi de peste 2,5 m lungime pe ape maritime.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 0728330750 sau prin formularul de contact (click aici).

Vezi articolul complet pe AGERPRES