• 0787 868 646
  • |
  • Cursuri autorizate de Autoritatea Navală Română

Cum poți deveni posesorul unui certificat de conducător de ambarcațiune

August 27, 2018

Cum poți deveni posesorul unui certificat de conducător de ambarcațiune

Ești pasionat de navigația pe mare? Află cum poți deveni posesorul unui certificat de conducător de ambarcațiune! Unde poți face cursuri profesionale de navigație?

O călătorie pe mare este de fiecare dată un bun prilej de a te bucura de momente unice de libertate, visare și liniște. Nimic nu se compară cu o excursie inedită în locuri puțin aglomerate și mai greu accesibile tuturor. Într-o lume află în continua mișcare și agitație permanentă, nevoia omului de se bucura de natură și de a se confrunta cu forțele ei pot fi un bun prilej de reculegere și de încărcare a bateriilor.

 

Ce poți face dacă dragostea de navigație și dorința de a fi propriul tău comandat pe ape nu îți mai dau pace? Înscrie-te la școala profesională de navigație PermiseBarca.ro. Cu instructorii de aici ai garanția că drumul tău spre dobândirea cunoștințelor teoretice și practice va fi unul ce conduce la obținerea certificatului mult dorit.

 

Ce pași trebuie urmați pentru a dobândi un astfel de permis?

  1. 1. Trebuie să te înscrii și să urmezi o serie de cursuri de pregătire teoretică și practică acreditate, precum cele de la PermiseBarca.ro;
  2. 2. Se susține un examen ce trebuie finalizat cu obținerea unui certificat ce atestă absolvirea acestor cursuri;
  3. 3. Urmează examenul final, la una dintre căpităniile regionale ale ANR (Autoritatea Navală Româna).
 

Ce presupun cursurile de pregătire teoretică și practică?

Dobândirea unor cunoștințe privind conducerea ambarcațiunilor cu vele și motor, efectuarea manevrelor, cu respectarea normelor de siguranță ale ambarcațiunii și ale pasagerilor, precum și lecții de orientare pe mare.

 

Ce presupune examenul final pentru dobândirea certificatului de condus ambarcațiune? Susținerea unui test care durează 30 de minute, cu 26 de întrebări. Trebuie să răspunzi corect la 22 de întrebări sau sunt acceptate doar 4 greșeli.

 

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre tipurile de certificate pe care le poți obține și despre cursuri profesionale de navigație contacteaza-ne!