Cum poți deveni posesorul unui certificat de conducător de ambarcațiune

Ești pasionat de navigația pe mare? Află cum poți deveni posesorul unui certificat de conducător de ambarcațiune! Unde poți face cursuri profesionale de navigație?

O călătorie pe mare este de fiecare dată un bun prilej de a te bucura de momente unice de libertate, visare și liniște. Nimic nu se compară cu o excursie inedită în locuri puțin aglomerate și mai greu accesibile tuturor. Într-o lume află în continua mișcare și agitație permanentă, nevoia omului de se bucura de natură și de a se confrunta cu forțele ei pot fi un bun prilej de reculegere și de încărcare a bateriilor.

Ce poți face dacă dragostea de navigație și dorința de a fi propriul tău comandat pe ape nu îți mai dau pace?

Scoala de navigatie PermiseBarca.ro te invita sa iti dezvolti abilitatile pentru a obtine un permis barca categoria C si sa devii un capitan demn de incredere. Indiferent ca esti incepator sau ai deja cunostinte practice si teoretice in ceea ce priveste arta navigatiei, instructorii de aici iti dezvaluie toate secretele vietii pe mare.

Ce pași trebuie urmați pentru a dobândi un astfel de permis?

  • Trebuie să te înscrii și să urmezi o serie de cursuri de pregătire teoretică și practică acreditate, precum cele de la PermiseBarca.ro;
  • Se susții un examen ce trebuie finalizat cu obținerea unui certificat ce atestă absolvirea acestor cursuri;
  • Urmează examenul final, la una dintre căpităniile regionale ale ANR (Autoritatea Navală Româna).
Ce presupun cursurile de pregătire teoretică și practică?

Dobândirea unor cunoștințe privind conducerea ambarcațiunilor cu vele și motor, efectuarea manevrelor, cu respectarea normelor de siguranță ale ambarcațiunii și ale pasagerilor, precum și lecții de orientare pe mare.

Ce presupune examenul final pentru dobândirea certificatului de condus ambarcațiune?

Susținerea unui test care durează 30 de minute, cu 26 de întrebări. Trebuie să răspunzi corect la 22 de întrebări sau sunt acceptate doar 4 greșeli.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 0728330750 sau prin formularul de contact (click aici).