Școala de permise barcă – Pregătire teoretică online

Dacă vă place să navigați cu barca, obținerea unui permis de conducere ambarcațiune vă poate aduce libertatea de a stabili singuri traseul și chiar să deveniți cu încredere proprietarul uneia personale. Însă pentru a avea acest privilegiu va trebui cu siguranță să urmați cursurile unei școli de permise barcă și să obțineți un certificat.

În funcție de zona de deplasare națională și de tipul de ambarcațiune pe care doriți să-l conduceți, aveți la dispoziție mai multe categorii de permise, respectiv C, D și sau în operare sistem de radiocomunicații GMDSS-LRC.

Cum să găsiți cea mai bună școală de permise barcă?

Cu siguranță, atunci când vă hotărâți să urmați cursurile unei astfel de școli, vă doriți să o alegeți pe cea mai bună, care să vă ajute să progresați repede și să luați din prima permisul.

Pentru a va reuși în acest demers, ne-am decis să vă prezentăm avantajele pe care noi cei de la PermiseBarca.ro le punem la dispoziție în prezent cursanților noștri.

Iată care sunt avantajele celei mai bune școlii de navigație:
  • Cursuri teoretice și practice online și directe, care țin seama de toate condițiile actuale impuse de autorități.
  • Personal și instructori dedicați și cu experiență în predarea materiei și în pregătirea practică a cursanților.
  • Posibilitatea de a obține, în funcție de nevoi și interese, cele mai mai importante tipuri de permis barcă.
  • Consiliere în a opta pentru unul dintre cursurile de permise barcă sau categoriile de permise, din Clasa C, Clasa D, Clasa S sau în operare sistem de radiocomunicații GMDSS-LRC.
  • Suport pe toată perioada desfășurării cursurilor teoretice și practice.
  • Consiliere și ajutor în a vă înscrie și a lua examenele oficiale, susținute la Autoritatea Navală Română.

Așadar, în cazul în care nu ați luat o decizie în privința școlii alese pentru instruire și pregătire în vederea obținerii permisului de ambarcațiune, aveți suficiente motive să ne alegeți pe noi.

Ce aduc nou cursurile Școlii PermiseBarca.ro in anul 2021?

Pentru a ne conforma cât mai bine situației sanitare existente și normelor actuale, școala noastră vine cu o ofertă adaptată de pregătire teoretică și cursuri online de permise barca. Astfel, toți cei care vor să participe astfel la această parte de curs, pentru mai multă siguranță, pot opta acum pentru această variantă de pregătire.

Evident, cei care preferă formula clasică de instruire, au la dispoziție în continuare și această opțiune. Garantăm că vor fi respectate toate normele de distanțare și de igienă impuse de autorități.

Școala noastră vine și cu un discount considerabil pentru toate categoriile de permise și cursuri pentru permise barcă. Lunar și periodic avem noi campanii și discount-uri. Urmariti-ne pe canalele de social media pentru a fi la curent cu aceste oferte.

De ce să începeți anul cu cursurile noastre de permise barca?

Trebuie să recunoaștem că anul 2020 a fost un an greu, plin de imprevizibil și provocări. Cu toții ne-am simțit mai izolați și multe dintre intenții ne-au fost în parte anihilate. De aceea, dacă anul acesta v-ați propus să reluați demersul de a obține un permis de conducere ambarcațiune de agrement, noi vă stăm la dispoziție cu toate informațiile, detaliile și pregătirea necesară.

Cursurile noastre teoretice pot fi urmate acum și online, din confortul casei voastre sau de oriunde vă este cel mai practic și comod. Calitatea prelegerilor și materialelor oferite nu va avea cu nimic de suferit. Ne-am instruit pentru a fi la fel de buni și online.

În cazul În care sunteți hotărât să urmați un curs de navigație și vreți să aveți parte de o pregătire actuală și adaptată, alegeți unul dintre cursurile online pentru obținere permise ambarcațiuni de la noi.

Întrucât ne-am conformat situației economice actuale, prețurile oferite de școala noastră sunt mult mai mici și mai avantajoase. Venim cu costuri reduse pentru pregătire teoretică și practică și cu dorința de a vă pune la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a vă împlini visul de a conduce singur o barcă.

Fie că vreți să conduceți o ambarcațiune în largul mării, fie pe canale navigabile, fie că vreți să cunoașteți toate manevrele de stăpânire a unei bărci cu vele, vă așteptăm să ne contactați oricând la numărul de telefon 0728330750 sau prin formularul de contact (click aici).