Ce aduc nou cursurile noastre pentru permise categoria C și D?

Obținerea unui permis de conducere ambarcațiuni pe ape maritime sau interioare se poate obține doar pe baza urmării unui curs se navigație. Astfel de cursuri categoria C sau D pot fi urmate cu succes și la prețuri foarte avantajoase la școala noastră pentru permise barcă.

În funcție de tipul de ambarcațiune preferat și de zona în care aveți intenția să navigați, puteți opta pentru una dintre variantele de cursuri pe care instructorii noștri le organizează la locațiile din Mangalia și București, respectiv la Limanu, lacul Herăstrău sau lacul Snagov.

Mai nou, partea teoretică a tuturor cursurilor poate fi urmată și în varianta online.

Ce au special cursurile noastre pentru obținerea de permise categoria C?

Un certificatul sau permis ce aparține categoriei C dă dreptul beneficiarului să conducă anumite ambarcațiuni de agrement în zone maritime, pe o distanță de maximum 6 mile marine.

Noi putem pune la dispoziția clienților cursuri teoretice și practice, care să îi ajute să deprindă în cel mai scurt timp posibil cunoștințele teoretice și deprinderile practice necesare obținerii un permis de acest tip.

Printre avantajele oferite în prezent de școala și de cursurile noastre menționăm:

 • posibilitatea de a participa la partea teoretică a cursului în varianta online;
 • cursuri desfășurate în cele mai sigure condiții, conforme noilor prevederi anti-COVID 19;
 • instructori cu experiență și dedicați;
 • programă, structură și suport de curs adaptate;
 • ambarcațiuni moderne;
 • suport pe toată perioada cursului;
 • susținere privind pregătirea dosarului și programarea examenului final;
 • posibilitatea de a obține certificarea și pentru alte categorii de navigare.
 • prețuri reduse și competitive.

Așadar, în condițiile în care v-ați hotărât să participați la un curs pentru obținerea unui permis de ambarcațiune categoria C, aveți toate motivele să alegeți trainerii și cursurile noastre.

De ce să alegeți cursurile noastre pentru obținerea de permise categoria D?

În cazul în care intenționați să navigați cu o navă de agrement doar pe ape interioare, obținerea acestei categorii de permis este cea mai indicată. Ea vă asigură dreptul și libertatea de a vă deplasa pe toate râurile și canale navigabile interne.

Cursurile noastre de obținere permise de conducere ambarcațiuni categoria D vin cu următoarele avantaje:

 • posibilitatea de a participa la pregătirea teoretică și în variantă fizică și în varianta online;
 • organizarea de cursuri în mai multe locații, din Mangalia și București;
 • programă, structură și suport de curs adaptate;
 • ambarcațiuni moderne;
 • personal cu experiență didactică și de navigare;
 • prețuri reduse și foarte competitive;
 • consiliere și suport în vederea pregătirii și susținerii examenului final.

Tot la școala noastră puteți participa la cursuri, dacă vreți să completați acest tip de certificare cu cele ce aparțin clasei C, de navigare pe mare sau clasei S, pentru ambarcațiuni cu vele.

Care este procedura standard pentru a obține un permise categoria C sau D?

Procedura de obținere a unui carnet de condus barcă clasele C sau D presupune următoarele etape:

 • Participarea și absolvirea cursurilor unei școli autorizate;
 • Proba practică, ce se va susține la finalul cursurilor în cadrul școlii, în prezența unui reprezentant/examinator ANR. Examinarea teoretică, ce presupune înscrierea la o sesiune de examinare organizată de căpităniile zonale. Examinarea se face pe calculator și implică un test grilă.
Ce alte cursuri pentru permise condus barcă mai pot fi urmate la școala noastră?

Personalul nostru este calificat pentru a vă instrui în a obține toate, cele mai importante permise de condus barcă. Astfel, pe lângă cursurile menționate anterior vă mai putem ajuta și cu:

Așadar oferta noastră este suficient de variată pentru a vă consilia și pregăti în alegerea variantei de permis cea mai potrivită nevoilor voastre actuale. Pe tot parcursul relației cu noi, de la discuțiile preliminare și până la susținerea examenelor finale, vă stăm la dispoziție cu toate detaliile și informațiile necesare pentru a lua cele mai bune decizii.

Dacă aveți intenția de a obține un permis pentru condus ambarcațiuni de agrement de categoria C sau D, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0728330750 sau prin formularul de contact (click aici).Vă putem da cele mai bune oferte atât pentru cursuri individuale dar și pentru grupuri, iar în cazul în care vreți să optați pentru ambele categorii de permise barcă, desigur primiți un preț special!